Google reviews

Marc B
Marc B
2024-04-03
Jammer dat ik geen 6 sterren kan geven 😊. Het elektrische rolluik van het voorraam van mijn camper ging nog wel naar beneden maar niet meer omhoog. Ik had zelf uitgevonden dat ik het relais op de printplaat niet hoorde klikken als ik de knop voor naar beneden indrukte. Verder dan dat kwam ik natuurlijk niet... Met de losse printplaat naar TS gegaan om door te laten meten. Ik werd direct geholpen en op een ontzettend fijne manier. Toch was het nodig om verder te zoeken dus zei Mike kom maar langs met de hele camper 😂. Na een half uurtje meten en zoeken zonder schema wist hij precies wat er aan de hand was. Anderhalve dag later was de printplaat gerepareerd en kon ik met camper en al weer langskomen om te testen. En ja hoor!! Het werkt weer. Zelden heb ik zo'n goede en fijne service meegemaakt voor een prima prijs. Ouderwets goed!!! Nogmaals bedankt Mike.
Johan Agema
Johan Agema
2024-03-08
Mike heeft mijn oude Philips versterker een volledige servicebeurt en recap gegeven, dat had ie nodig😊, hij klinkt weer geweldig, bedankt Mike👍
Sander Goudsblom
Sander Goudsblom
2024-02-01
Subwoofer was kapot, even gebeld en kon diezelfde dag nog terecht. Twee dagen later reparatie al klaar. Fantastisch geholpen, alles draait weer prima. Goede service en duidelijk verstand van zaken.
Winny de Haas
Winny de Haas
2023-12-28
Weer super geholpen. En nog thuis bezorgt ook. Dankjewel wat een vakman......zegt het voort ;-)
Tim Jonker
Tim Jonker
2023-10-15
Mijn Marantz netwerkspeler had zeer hinderlijke kuren. Stond op het punt van weggooien en nieuw/tweedehands te kopen. Toch even vragen of het gerepareerd kon worden. Nou? Dat kan hier! Wat gaaf, de diagnose was direct gemaakt en het apparaat is helemaal tip top in orde nu. Er zijn heel veel oude condensatoren vervangen, nu geen problemen meer. Een zekere aanrader!
Jan Hart
Jan Hart
2023-10-13
Cs5000 Dual nieuwe interlink kabel(rca kabel)opgezet. Nu geen storing meer.Draaitafel weer in prima staat. Goede zaak voor reparatie
Coen S
Coen S
2023-07-15
Printplaat laten repareren. Vooraf prijs afspraak. Goede service. Volgende dag klaar. Top zaak!
Anita Sloove
Anita Sloove
2023-07-15
Onze magnetron is tien jaar oud, verder prima, maar knopje was stuk. Techno service heeft het gerepareerd, fantastisch! Volgende dag klaar. Een aanrader deze firma!
Simon Swart
Simon Swart
2023-04-15
Kwam met m’n voorversterker, maar bleek in de draaitafel te zitten. Nieuw element gemonteerd door Mike en afgesteld tegen een zeer acceptabele prijs. Top service!