Berichten

Het Bedrijf

Techno Service is een bedrijf met ruim 30 jaar ervaring in reparatie en onderhoud van consumentenelektronica, zoals TV , Radio, Video, Audio, maar ook (High-End Audio) en zelfs buizen-techniek / spoelen recorders / tape decks,

Wij verzorgen Onderhoud en Reparatie van uw Computer Laptop – Internet –  Netwerken – Kabel TV-Radio-Internet-telefoon-videobewaking

Tevens verzorgen wij voor uw Bedrijf of Woning de aansluiting of het afstellen van uw Apparatuur.

Tevens gespecialiseerd in DJ licht en Geluidsapparatuur, Elektronische Muziek Apparatuur zoals Versterkers, Keyboards, Synthesizers, Drumcomputers en Mengtafels Digitaal of Analoog.

Ook kunnen Wij voor u Modificaties uitvoeren aan uw dure Geluidsapparatuur, Versterker, Cd-speler, etc., met als resultaat een betere Geluidskwaliteit, waardoor u nog meer kunt genieten van uw muziek. Werkt uw oude apparaat na lange trouwe dienst niet meer?  Wat nu?….Een nieuwe kopen of Repareren?  Vaak loont reparatie, want in de meeste gevallen is uw oude Apparatuur goed te herstellen. U bent aan uw vertrouwde Apparatuur gewend, U weet hoe het werkt en dan is het ook wel een stukje vertrouwen dat u heeft in de kwaliteit van uw vaak kostbare Apparaten. Soms heeft uw oude apparaat wat onderhoud nodig, een paar oude onderdelen vervangen is in de meeste gevallen prima te doen. Dit is meestal voordeliger als het Apparaat vervangen. Mocht bij het onderzoek blijken dat uw apparaat echt aan vervanging toe is, dan kunt u altijd nog besluiten om wat nieuws aan te schaffen, of een kijkje te nemen in onze (online)Winkel. Houd u er voor al rekening mee dat uw oude vertrouwde   apparatuur toch vaak beter klinkt dan de vervanging, die bij elke Audiozaak voor weinig geld te koop is. ook halen deze vaak niet de geluidskwaliteit van uw de oudere Audio Apparatuur. Dit komt omdat er nu veel meer Chips  en geluidsverbeteraars in verwerkt zijn. Deze zijn voor DVD-films prima, maar voor uw , Pick-Up of CD speler helemaal niet geschikt , omdat ze het geluid verbuigen . Geeft uw Apparatuur een tweede leven en laat het herstellen bij Techno Service . Wij herstellen alle merken, de leeftijd is niet van belang, mits er nog onderdelen voor leverbaar zijn. Daarvoor bent u hier op het juiste adres. Ook leveren wij Nieuw- en Inruil Apparatuur. Let op: Nieuwe Apparatuur alleen op bestelling. Alle Merken leverbaar: JVC, Sharp, Philips, Sony , Samsung , LG etc. U kan ook gebruikmaken van onze ophaal- en bezorg service voor Heiloo en Omstreken. De kosten voor het Ophalen en Bezorgen zijn €35.–     Reparaties kunnen via de websi te 24/7 aangemeld worden      Wij hebben een uitgebreide technische-dienst die overweg kan met hedendaagse elektronica      Komt het U binnen de onze openingstijden niet goed uit, dan kunt u dit aangeven en maken we samen met U een andere afspraak . Heeft u nog vragen, neem dan gerust  contact met ons op.  

Gepubliceerd in INFO

Microsoft Safety Scanner

Microsoft Safety Scanner is een scantool die is ontworpen om malware van Windows-computers te vinden en te verwijderen. Download het eenvoudig en voer een scan uit om malware te vinden en probeer de door geïdentificeerde bedreigingen aangebrachte wijzigingen ongedaan te maken.

Download Microsoft Safety Scanner (32-bits)
Download Microsoft Safety Scanner (64-bit)

Belangrijke informatie:
Safety Scanner scant alleen wanneer deze handmatig wordt geactiveerd en is 10 dagen na het downloaden beschikbaar voor gebruik.
We raden u aan om voor elke scan altijd de nieuwste versie van deze tool te downloaden.

Lees alles op microsoft

Leak stereo is terug

Het legendarische Britse hifi-merk Leak terug is!
Na een onderbreking van vier decennia is Leak herrezen om retro-stijl, klassieke audio-engineering en geavanceerde technologie aan te bieden aan de hedendaagse muziekliefhebbers .

Rijk Brits erfgoed

Opgericht door Harold Joseph Leak in 1934, was Leak een Britse hifi-pionier in het midden van de 20e eeuw.

Iedereen die bekend is met het Point One-buizenversterkersbereik uit 1945 – opmerkelijk omdat het de eerste versterker was die 0,1 procent totale harmonische vervorming (en als zodanig genoemd) afleverde – of de Sandwich-luidsprekers – die een echte zuigerconusactie inluidden door polystyreenschuim tussen buitenste schil van stijve aluminiumfolie – zal voldoen aan de behoefte van het bedrijf aan innovatief design.

De technische uitmuntendheid van Leak was zo groot dat de Trough-Line uit 1957 nog steeds wordt beschouwd als een van de beste FM-tuners ooit gemaakt.

Helaas bezweek LEAK met de globalisering van een audiomarkt voor de druk van de internationale concurrentie, met lagere kosten en massaconsumentenproducten in de schijnbaar steeds groter wordende markt voor thuisaudio.

Na 20 jaar met pensioen te zijn gegaan en een leven vol audio-innovatie en prestatiebepalende producten, stierf Harold Joseph Leak helaas in augustus 1989.

In 1996 werd de fabriek van LEAK Downham Market helaas gesloopt, wat de weg vrijmaakte voor lokale ontwikkeling

Dit is een van de nieuwste producten .
aan de voor kant een usb ingang.
Afmetingen:  47,5 x 24,8 x 45 cm (lxbxd)
Gewicht:  6,9 kg
prijs zal tussen de 500 en 600 euro zitten.

leak HiFi
leak1
leak3
leak4
leak2
previous arrow
next arrow

Waardeer het “Repareer het”

WAARDEER HET. REPAREER HET!.

De Stichting SIRE begint maandag een campagne.
Gooi niet direct je kapotte spullen weg, maar geef ze een tweede leven door ze te laten repareren.

We gooien in Nederland veel waardevolle spullen weg. Wekelijks wordt alleen al bijna 10,9 miljoen kilo elektrische apparaten en textiel afgedankt. Spullen die na een kleine reparatie vaak nog prima mee kunnen. Met de campagne ‘Waardeer het. Repareer het’ wil SIRE zoveel mogelijk Nederlanders bewegen hun kapotte spullen te repareren. Of het nu gaat om een lekkend koffiezetapparaat, een kapotte koffer of een spijkerbroek met een gat.

e lijken het repareren een beetje uit het oog te zijn verloren.
Met de ‘Waardeer het. Repareer het’-campagne hoopt SIRE Nederlanders te bewegen hun kapotte spullen te repareren door mensen bewust te maken van de waarde van hun spullen.

Want hoe leuk is om met naald en draad aan de slag te gaan, zodat je favoriete kledingstuk weer voor jaren mee kan? Of zelf je koffieapparaat die al jaren trouwe dienst doet, weer aan de praat te krijgen? Dat geeft niet alleen veel voldoening, maar pakt ook positief uit voor het milieu en voor je portemonnee.

Iedereen kan repareren. Maar soms is daarbij een beetje hulp bij nodig.

Heeft u een reparatie die u zelf niet kan uitvoeren en wilt u geen afscheid nemen van uw elektrisch apparaat dan kan ik u misschien van dienst zijn .

U kunt ons bellen op werkdagen tussen 10:00 en 17:00 0725112532.

U kunt ons ook een contact bericht sturen.:

[vfb id=’1′]

Bron: Sire

Energie Labels op elektronica

Het EU-energie-efficiëntie-etiket is een schaal voor energie-evaluatie die door de Europese Unie wordt gebruikt om energiebesparende verlichting en elektrische apparaten te promoten.
Volgens de voorschriften moet het energielabel van de Europese Unie worden bevestigd en duidelijk zichtbaar zijn aan de voorkant of aan de bovenkant van elk elektrisch item.
De evaluatieschaal geeft informatie over het energieverbruik van dat elektrische item.

Het is georganiseerd in klassen van A tot G, waarbij A de beste klasse (laag verbruik) en G het slechtste (hoog verbruik) vertegenwoordigt.

Uitleg over de [nieuwe] energie-efficiëntielabels.

Wat heeft de Commissie gedaan ?.
Wanneer zullen consumenten ze in winkels zien ?.
Hoe zien de nieuwe labels eruit ?.
De Commissie heeft vandaag het definitieve formaat en de visuele identiteit van nieuwe energie-efficiëntielabels voor 6 productgroepen vastgesteld:5 productgroepen van huishoudelijke apparaten met “aangepaste” labels:
1) Afwasmachines
2) Wasmachines en wasdrogers
3) Koelkasten, waaronder koelkasten voor wijnopslag
4) Lampen
5) Elektronische beeldschermen, met inbegrip van televisies, beeldschermen en digitale informatiebeeldschermen

Voor het eerst Industriële etiketteringsregels vastgesteld.

Voor één nieuwe productgroep, koelapparaten met een directe-verkoopfunctie (ook bekend als “commerciële koelkasten”), die in winkels en verkoopautomaten worden gebruikt, zijn nu voor het eerst etiketteringsregels vastgesteld.
Deze nieuwe etiketten zullen vanaf 1 maart 2021 voor alle Europese consumenten te zien zijn, zowel in fysieke winkels als online.
In 2021 wordt een specifieke EU-brede, op de burgers gerichte voorlichtingscampagne gelanceerd.

Lees het hele informatieblad door de PDF versie te downloaden

Start Menu Everywhere

HStart Everywhere is een Start Menu-software die verschillende unieke oplossingen biedt waarmee u applicaties op de computer kunt starten en snel toegang hebt tot documenten. Het uiterlijk, de bediening en het beheer van Start Everywhere kunnen flexibel worden aangepast.

Voordelen van het gebruik van Start Everywhere:

 • Het biedt efficiënte toegang tot geïnstalleerde applicaties, documenten en computerinstellingen.
 • Het plaatst lange lijsten in alfabetische volgorde en stelt u ook in staat ze op datum te sorteren.
 • Het menusysteem van Start Everywhere kan overal op het scherm worden weergegeven, zelfs in een omgeving met meerdere monitoren.
  Naast de conventionele, op klikken gebaseerde toegang, is het menusysteem ook toegankelijk met actieve hoeken en sneltoetsen.
 • Het besturingssysteem kan tegelijkertijd zijn eigen Start-menu en andere Start-menu’s gebruiken.
 • Het display, de kleur en de grootte van menu-items kunnen flexibel worden ingesteld.
 • Het aantal menu-items en hun start map kunnen worden ingesteld.
  Veelgebruikte Start-items zijn toegankelijk in het menu Meest gebruikt.
 • Het vereist geen installatie, ondersteunt 64-bit Windows 7/8/10 besturingssystemen ( Experimenteel 32-bit versie), gratis te gebruiken.

 

Gimp tekenprogramma


Tekenprogramma

Of u nu een grafisch ontwerper, fotograaf, illustrator, of wetenschapper bent, GIMP biedt u geavanceerde tools om uw klus te klaren.
Onze taak van Gimp is u kennis te laten maken met een programma dat 100% “gratis”is en altijd zal blijven !.

 • afbeeldingen roteren
 • knippen
 • plakken
 • kleuren aanpassen
 • En heel veel meer !!

Lees alles op de officiële website van Gimp

[counterize type=”totalhits” items=”1″ subitems=”1″ period=”onlythisyear”] x Gelezen.

Wat is dit …

Wat is dit word er soms gevraagd door kinderen …
cassettebandjes …wat zijn dat ….

cassettebandjes

Uitleg is simpel …

De compact cassette is een  geluidsdrager een van de eerste waar ook zelf mee opgenomen kon worden.
Een muziekcassette kan worden afgespeeld met een cassetterecorder, een cassettedeck of een walkman. Compact cassettes werden in de jaren tachtig ook gebruikt als opslagmedium voor homecomputers.
cassettebandje1